DojoGym | Despre Noi
154
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-154,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Despre Noi

DojoGym, Petroșani

Deoarece ne dorim să oferim cele mai bune condiții de pregătire și antrenament pentru iubitorii de sport și nu numai, vă așteptăm la Dojo Gym. Sala noastră este dotată cu o gamă variată de aparate de ultimă generație, sala este situată deasupra market-ului Carrefour (langa BCR).

Video-IMG

Pentru a putea beneficia de un antrenament cât mai practic și complet, sala este dotată cu o gamă variată de aparate de ultima generatie pentru pregătirea fiecărei grupe de mușchi, de asemenea avem zona cardio care contine 13 posturi de antrenament, sală de antrenament pentru Karate si sport pentru copii, masaj și saună.

 

Fiecare aparat cardio are un televizor full HD pentru a va face antrenamentul cat mai usor si placut, in mijlocul salii avem 3 televizoare full HD si system audio performant.

 

Ești mămică ? Îți dorești să faci sport și să te poți menține în formă ? Sala dispune de o sesiune de Sport pentru sănătate destinată special copiilor. Astfel, tu și copilul tău, vă puteți bucura de orele de antrenament împreună.