DojoGym | Termeni si conditii
1366
page-template-default,page,page-id-1366,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Termeni si conditii

TERMENI ŞI CONDIŢII

Atunci când in Termenii și Condițiile de față se menționează Dojo gym ,„noi”sau„al nostru”, se referă la societatea Jumasota Arzaalto SRL cu sediul în Str. Horea  nr. 7, Petrosani, Hunedoara – detinatoare a marcii Dojo gym .

Acești Termeni și Condiții vor reglementa folosirea de către dumneavoastră a site-ului www.DojoGym.ro. Nu veţi folosi acest site în scopuri ilegale.

Dacă nu sunteți de acord cu Termenii şi Condiţiile, atunci va rugam să încetaţi imediat folosirea acestuia.

Prin accesarea și folosirea website-ului se consideră că ați citit, ați înțeles și ați acceptat  Termenii și Condițiile.

 

 1. Introducere                                                                 

Noi la ,Dojo gym ,dorim  ca dumneavoastra sa intelegeti ce informatii colectam, cum le utilizam si cum le distribuim.

In Politica de confidentialitate explicam cum colectam,utilizam, distribuim, pastram si transferam informatiii. Aici sunt incluse exemple utile , iar limbajul este unul simplu pentru a putea fi usor d inteles.

De asemenea, veti fi informati asupra drepturilor dvs.
Prin transmiterea oricăror date cu caracter personal prin intermediul site-ului nostru web, sunteți de acord că aceste date vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile Politicii noastre de Confidențialitate.
Pe site-ul nostru veti putea gasi informații despre Dojo gym , domeniile sale de activitate, practică de sănătate și informații generale .

 1. Linkuri către alte site-uri web

Website-ul Dojo gym  poate include linkuri către alte site-uri, acestea nu sunt o recomandare a acestui website, iar dvs. luaţi la cunoştinţă acest fapt şi sunteţi conştienţi de faptul că nu ne asumăm responsabilitatea pentru conţinutul lor.

 

 1. Modificări ale website-ului, software-ului şi ale serviciilor

Dojo gym  îşi rezervă dreptul de a:

 • schimba sau şterge (temporar sau permanent) website-ul sau orice parte a acestuia fără a anunţa, iar dvs. sunteti de acord cu faptul că Dojo gym nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri;
 • schimba, şterge sau întrerupe orice software, serviciu sau promoţie , fără a anunţa, iar dvs. sunteti de acord cu faptul că Dojo gym nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri;
 • schimba sau întrerupe orice voucher promoţional de reducere sau cod de reducere în orice moment , iar dvs. sunteti de acord cu faptul că Dojo gym nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri.

 

 1. Limitarea răspunderii

În limita impusă de lege, Dojo gym  nu va fi direct raspunzatorare pentru pierderi de orice fel (continand, dar fara a se limita la, pierderi de afaceri, de oportunităţi, de date, de profituri), ce rezultă din sau în legătură cu folosirea acestui website.

Dojo gym  nu certifica că funcţionarea website-ului va fi fără întrerupere sau fără erori, că siteul web este lipsit de viruşi sau orice alti factori ce pot fi dăunătoari.

Răspunderea Dojo gym  pentru moartea sau accidentarea personală ca rezultat al neglijenţei Dojo gym , s-au angajaţilor , nu este limitata si nici exclusa prin prezentarea acestor Termeni si Conditii.

 

 1. Despăgubiri

Dojo gym  își rezervă dreptul de a fi despăgubit sau absolvit, împreună cu angajații săi, de orice răspundere sau taxă legală, stricăciune, pierdere, cost și orice altă cheltuială survenite în urma acţiunilor aduse împotriva Dojo gym  si apărute în urma încălcării de către dvs. a Termenilor şi Condiţiilor.

 

 1. Copyright

Drepturile de autor asupra acestui website şi a materialelor publicate sau accesibile pe website aparţin Dojo gym  sau licenţiatorilor săi.Ele nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licenţiate, folosite sau reproduse în niciun fel.

Dojo gym  şi logo-ul Dojo gym  sunt mărci înregistrate ce aparţin Jumasota Arzaalto SRL şi nu pot fi utilizate, copiate sau reproduse în niciun fel fără acordul scris al Jumasota Arzaalto SRL.

Drepturile de autor includ următoarele: orice drept, marcă înregistrată, nume înregistrat, nume de serviciu, design, copyright, drept asupra bazelor de date, drepturi morale, drepturi de natura competiţiei neloiale şi drepturi de a da în judecată pentru transmitere sau alte drepturi similare intelectuale şi comerciale şi înregistrările şi aplicaţiile de înregistrare pentru oricare dintre ele.

 

 1. Legi aplicabile şi inţelegerea completă

Termenii și Condițiile de față sunt guvernate de şi formulate în acord cu legea din România ale cărei instanțe de judecată au competență exclusivă asupra tuturor disputelor ce rezultă din acești Termeni și Condiții , iar dvs. sunteţi de acord că locul de punere în practică al acestor Termeni și Condiții este România.

Termenii și Condițiile împreună cu alte documente la care se raporteaza acesti Termeni și Condiții fac obiectul contractului virtual dintre dvs. și Dojo gym  în legătură cu folosirea siteului web. Prin acceptarea acestor Termenil şi Condiţii, sunteti de acord, ati citit si ati inteles tot ce va fost prezentat şi sunteţi de acord că nu veţi avea nicio cale de atac cu privire la orice falsă reprezentare ce nu a fost exprimată expres în aceşti Termeni şi Condiƫii.

 

 1. Actualizări ale Termenilor și Condițiilor

Daca va fi necesar să modificam în viitor acești Termeni și Condiții vom semnala versiunea actualizată schimband data „Ultimei actualizări”. In momentul accesarii website-ului nostru, va fi nevoie de  acceptarea de către dvs. a respectivilor Termeni și Condiții actualizate.

 

 1. Anulare

În conditiile în care oricare dintre prevederile Termenilor și Condițiilor este declarată, de către orice autoritate juridică sau de o altă competenţă, nulă, anulabilă, ilegală sau nonexecutabilă în vreun fel, vom schimba acea prevedere, fara ca Dojo gym  sa intre în ilegalitate, sau, acea prevedere pote fi scoasa din Termeni și Condiții, iar prevederile rămase își păstrează valabilitatea.

 

 1. Contact

Dacă aveți întrebări, reclamații sau aveți nevoie de informații suplimentare despre acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la: Dojo gym , Str. Horea  nr. 7, Petrosani ,Hunedoara.

Vom face tot posibilul să răspundem prompt solicitării dumneavoastră.