DojoGym | Fitbox
307
page-template-default,page,page-id-307,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Fitbox

Ce este Fitbox?

 

Este antrenamentul la sacul de box. Acesta este intensiv si de mare eficienta. Este vorba de un antrenament care are drept obiectiv imbunatatirea rezistentei cardiovasculare si a fortei musculare.

 

Antrenamentul la sacul de box este unul dintre cele mai bune moduri de a avea un corp puternic si sanatos, este o completare excelenta a antrenamentului de fitness.

 

La cest tip de antrenament se vor întari braţele, picioarele iar muschii corpului vor fi modelati în scurt timp. De asemenea ajuta la imbunatatirea puterii interioare si a echilibrului emotional.Mai mult decât atat, se îmbunataţeste viteza, rezistenta, puterea, poate spori flexibilitatea şi reflexele musculare.

 

Relaxarea şi auto-motivarea sunt alte lucruri care pot fi dezvoltate. După antrenamentul de FitBox va veti simti uşurati şi eliberati de stres. Va ajuta sa eliminaţi furia şi frustrarea.

Fitbox-IMG